Scrikss Yan Kesik Uçlu Dolma Kalem No: 2
Scrikss Yan Kesik Uçlu Dolma Kalem No: 2
Scrikss Yan Kesik Uçlu Dolma Kalem No: 2

Parker Yan Kesik Uçlu Dolma Kalem No: 2 (65KDKN2)

Marka : Karin

Parker

Yan Kesik Uçlu Dolma Kalem

No: 2

Paslanmaz çelik

Dayanıklı

 

Yüksek kalite

Scrikss Yan Kesik Uçlu Dolma Kalem No:2

 

Parker Pen, 1888 yılından bu yana “lüks kalem” üreticisi olarak bilinmektedir. 1891 yılında aldığı ilk dolmakalem patenti ile dolmakalem sektörüne adını yazan George Saffor Parker, kendi adıyla anılan firmasını zirveye taşımıştır. George Saffor Parker’ın dolma kalem tarihi açısından çığır açan sızıntı önleme özelliğini icat etmesi ile birlikte Parker kalem markasının zirve yolculuğu başlamıştır. “Lucky Curve” yani şanslı eğri denilen bu sistem Parker kalemlerini diğer markalardan ayıran en önemli özelliği olmuştur.


Tasarımlarında Art Nouveau akımından etkilenilen Parker kalemleri, altın ve İngiliz gümüşü malzeme kullanılan koleksiyonları ile kalem tutkunlarının vazgeçilmezi olmuştur. Bugün ise özellikle Duofold ve Sonnet koleksiyonlarında kullanılan üstün teknoloji sayesinde, kullanıcıların yazma deneyimini akıcı bir keyfe dönüştürmeyi hedeflemektedir. Parker Ingenuity ise Parker markasının 2011’de doğan 5’inci mod teknoloji olarak adlandırılan çok özel koleksiyonudur. Bu koleksiyon sayesinde yenilikçi teknoloji ile yazma deneyiminde çığır açılmıştır.

 

Yazarken Keyif Alın

 

Dolmakalemin akıcılığı sayesinde, yazarken bir taraftan düşünmek ve bu süreçlerden keyif almak mümkün olur. Parker Kalem, Duofold, Im Metal, Premium, Ingenuity, Jotter, Sonnet, Urban ve Vector gibi koleksiyonları ile sevdikleriniz için bir hediyeden daha fazlası olma özelliği taşımaktadır. Parker kalemler, sevgililer günü, öğretmenler günü, doğum günü ve diğer özel günlerde sevdiklerinize verebileceğiniz harika bir hediyenin yanı sıra bir teşekkür, minnet ve kalıcı sevginin ifadesi olacaktır.

Mürekkepli, kartuşlu dolma kalemler ile çevirmeli veya basmalı mekanizmaya sahip tükenmez kalemler ve roller kalemleri farklı özellikleri ile ihtiyacınıza göre farklı seçenekleri bulunmaktadır. Üstün teknoloji, ince işçilik ve sektörde uzmanlık deneyimi gibi artı özellikleri sayesinde Parker Kalem markasının her bir ürünü hayat boyu kalıcılığa sahip ve hatta çocuklarınıza miras bırakabileceğiniz tasarım harikası olarak üretilmiştir.

Parker kalemleri yalnızca mekanik ve tasarım harikası bir ürün olarak değil, aynı zamanda 125 yılı aşkın bir süredir yenilikçi teknolojileri takip etmesi ve koleksiyonlarına dahil etmesi açısından da lider marka olma özelliğini korumaktadır. Parker kalemlerin her biri zorlu testlerden geçmekte ve özenli bir dikkat sonucu üretilmektedir. Kullanılan malzeme ve işçilikte gerçekleşebilecek hasarlar açısından da garanti kapsamındadır.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR