da Vinci Seri 5587, kısa saplı ve düz uçlu yapısıyla akrilik, guaj ve hobi boyalarıyla çalışmak için geliştirilmiştir. Dayanıklı sentetik fiber kıllar, hem ince hem de yoğun boyalarla dengeli bir sürüş sunar. Fırçanın düz formu, geniş yüzeylerde düzgün kaplama yaparken aynı zamanda kenar detaylarında temiz ve net çizgiler oluşturur.
Kısa, ergonomik sap, masa başı çalışmalarda rahat kullanım sağlar. Gümüş renkli ferrül, kılları sıkı biçimde sabitleyerek fırçanın şeklini uzun süre korur. Hafifliği ve dengeli yapısı sayesinde uzun süreli kullanımda konfor sağlar.
Seri 5587, çok yönlü yapısıyla akrilik, guaj, model boyama, el sanatları ve dekoratif çalışmalar için uygundur. Öğrenciler, hobi kullanıcıları ve sanatla uğraşan amatörler tarafından sıkça tercih edilir.
Öne çıkan özellikler:
Kıl: Sentetik fiber
Uç tipi: Flat (düz uç)
Sap: Kısa, ergonomik ahşap sap
Ferrül: Gümüş renkli metal ferrül
Kullanım alanı: Akrilik, guaj, hobi boyası, model boyama, el sanatları
Avantajlar: Düzgün boya dağılımı, esnek uç kontrolü, dayanıklı yapı
Boyut aralığı: 10, 14, 20, 30