da Vinci Seri 11, Kolinsky kırmızı samur kıllarıyla üretilmiş yuvarlak uçlu bir fırçadır. English body olarak bilinen bu seri yüksek su ve boya taşıma kapasitesi sayesinde suluboya, guaj, tezhip, grafik, minyatür boyama, restorasyon ve ters cam boyama için idealdir.
Aşağıdan fırça ölçülerini seçebilirsiniz.
da Vinci Seri 11, seçilmiş Sibirya Kolinsky kırmızı samur kıllarıyla hazırlanmıştır. “English body” olarak bilinen dolgun gövde yapısı, sanatçılara hem ince detay çizgiler hem de geniş yüzey boyamaları için üstün kontrol sunar.
Kısa siyah cilalı sap elde rahat kavrama sağlar, altın-gümüş renkli ferrül ise dayanıklılığı artırır. Bu seri, suluboya ve guajın yanı sıra grafik çalışmaları, tezhip, minyatür boyama, restorasyon uygulamaları ve ters cam boyama (reverse glass) gibi tekniklerde de tercih edilmektedir. Profesyonel sanatçılar ve öğrenciler için güvenilir bir seçenektir.
Öne çıkan özellikler:
Kıl: Tobolsky / Sibirya Kolinsky kırmızı samur
Uç tipi: Yuvarlak
Gövde: “English body” – yüksek sıvı taşıma kapasitesi
Sap: Kısa, siyah cilalı ahşap
Ferrül: Altın-gümüş renkli
Kullanım alanı: Suluboya, guaj, grafik, restorasyon, ters cam boyama
Boyut aralığı: -5, -3, -2, 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 20, 24