Schmincke College Oil Yağlı Boya 35 ml 210 Lemon Yellow

Schmincke College Oil Yağlı Boya 35 ml 210 Lemon Yellow (31210009)

Marka : Schmincke
Fiyat : $2.72(KDV Dahil)

210 Lemon Yellow
 
College Serisi artist yağlı boya;
• Artist seviye, kalitesi onaylanmış pigmentlerden yapılmıştır.
• Seride 24 renk yağlı boya rengi bulunur (altın ve gümüş dahil).
• Bağlayıcı olarak doğal yağlar kullanılmıştır.
• İyi seviyede ışığa dayanıklılık (çoğunlukla 4 ve 5 yıldız).
• College Yağlı boya serisi 35 ml ve 200 ml ebatlara sahiptir.

 

Adet

Artır Azalt
 
On sekiz opak renk ve altı şeffaf renklerden oluşan Schmincke College Yağlı Boya serisi, yağlı boyanın sahip olması gereken bütün özelliklere sahiptir. Birbiriyle kolay karışabilmesi, boya katmanın her bölgesinde eşit ve hızlı kuruma sağlaması gibi nedenlerle uygulaması oldukça kolaydır. Son derece pürüzsüz ve krem kıvamındaki dokusu sayesinde yağlı boya fırçası ve yağlı boya spatula darbeleri resim yüzeyinde istendiği gibi görünür kalır. College serisinin üç temel rengi olan sarı, magenta ve cam göbeği (cyan) renklerini birbiriyle karıştırmak suretiyle birçok farklı renk elde edilebilir. Bu üç renk yeni başlayanların renk karışımları oluşturmayı öğrenmesi için idealdir. Paletinizi bu üç renkten elde edeceğiniz birçok farklı ton ile doldurabilirsiniz. Schmincke College serisi yağlı boyalar, Mussini yağlı boya, Akademie yağlı boya, Van Gogh yağlı boya, Winsor Newton yağlı Boya, Rembrant yağlı boya, Pebeo yağlı boya serisi yağlı boyalar ile karıştırılarak da kullanılabilir. Schmincke, Alman boya sanayinin titiz işçiliği ile profesyonelleri dahi tatmin edecek seviyede özelliklere haiz bir öğrenci seviyesi yağlı boya olan College Serisini yaratmıştır. College serisi yağlı boya paleti için fiyatı ve kalitesiyle alınabilecek en ucuz yağlı boya diyebiliriz. Yağlı boya tuval üzerine yaptığınız çalışmayı yağlı boya vernik ile koruma altına almanızı tavsiye ederiz.Yağlı boya verniği iki kat atmanızı tavsiye ediyoruz.
Yağlı Boya seti oluşturmak için beyaz yağlı boya, siyah yağlı boya, sarı yağlı boya, mavi yağlı boya, kırmızı yağlı boya renklerini kullanarak temel renklere sahip bir yağlı boya başlangıç seti oluşturabilirniz.
Yağlı boya yağı, yağlı boya temizleme jeli, yağlı boya için terebentin gibi yağlı boya kullanımı kolaylaştırıp geliştirecek yağlı boya malzemeleri sitemizde yağlı boya yardımcıları bölümünde bulabilirsiniz.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR