Schmincke Restorasyon Medyumu 60 ml 50069

Schmincke Restorasyon Medyumu 60 ml 50069 (50069025)

Marka : Schmincke
Fiyat : $12.26(KDV Dahil)

Çatlak ve kararmış yağlıboya tabakalarını restore etmek amacıyla hazırlanan bu ürün vernik temizleyicisi gibi çok kuvvetli maddeler içerir. Restore edilecek bölge pürüzsüz bir kumaş parçası ile azar azar eski parlaklığını alana kadar ovulur.Bu işlemden sonra boya tabakalarının yeniden katılaşması beklenir (birkaç hafta sürebilir). Daha sonra terebentin balsam yağı veya alternatif terebentin kullanarak da bu temizleyiciyi temizleriz. Çrünün nüfuz etme süresi boyanın kalınlığına bağlı olarak değişir ancak genelde kısa sürer. Kullanmadan önce mutlaka deneyiniz. Restorasyon işlemi bitince bir kat son vernik atılır. Gazyağı, mineral öz ve yağ esansları içerir. 

Ürün adı: 

   Phöbus A onarım medyumu.

içerik:

   Uçucu yağlar, parafin yağı, mineral ruhu.

temel bilgiler: 

   Uzun bir süre boyunca kurumuş olan kırılgan ve donuk yağ rengi tabakalarını eski haline getirmek için kuvvetlendirici madde.

karakteristikleri: 

  Yağlı resimler için terebentin 50024/50102 ya da terebentin yerine 50019 yağdan daha yüksek çözünürlük.

Adet

Artır Azalt

Kullanımı:

Phöbus A onarım medyumu kullanıma hazırdır, ancak örn. terebentin 50024/50102 yağı veya terebentin 50019 yerine.

Yaygın kullanım: Resmin yüzeyinin küçük bir bölgesine yumuşak, havsız bir bezle az miktarda sürünüz ve orijinal parlaklık kazanana kadar hafifçe (!) Ovalayınız. Gerekli nüfuz etme süresi, renk katmanlarının sertliğine bağlıdır. Prensip olarak: mümkün olduğunca kısa. Daha sonra besiyerini dikkatli bir şekilde 50024/50102 numaralı terebentin yağıyla ya da terebentin yerine 50019 olan yüzeyden çıkarın. (Dikkat: Çarpma işlerine dikkat edin: Bu tür yüzeyler sert bir şekilde ovalanırsa mekanik olarak zarar görebilir!)

Son vernik veya resim verniği 50083/50065/50416 vernikli takip tedavisi önerilir (Lütfen resim katmanları bir araya gelene kadar birkaç hafta bekleyin!)

Lütfen renk katmanının iyi bir bağlanma kuvveti ve alt tabakaya iyi bir yapışma olup olmadığını kontrol edin. Temizleme sırasında en üstteki renk katmanlarının çözülmediğinden emin olun! Ürünü her zaman doğrudan görülemeyen bir alanda, örneğin; Resmin kenarına dekoratif çerçevenin kat bölgesinde.

Değerli resimler üzerinde profesyonel bir restoratör tarafından böyle bir çalışma yapılmasını tavsiye ederiz.

Kullanımdan hemen sonra kapatın.

Soğuk ve kuru ortamda saklayınız.

Bireysel ön testler gereklidir.

 Boyutlar: 60 ml

 

İçerik: uçucu yağlar, parafin yağı, mineral ruhu.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR