Schmincke Medium 545 Crackling Paste Çatlatma Macunu 250 ml

Schmincke Medium 545 Crackling Paste Çatlatma Macunu 250 ml (50545048)

Marka : Schmincke
Fiyat : $20.86(KDV Dahil)

Ürün adı:
Çatlatma macunu
maddeler:
   saf akrilat dispersiyonu, dolgu maddeleri, katkı maddeleri, su
temel bilgiler:
   yapılandırma için çatlaklar üretmek üzere yüksek katı içerikli akrilik macun, yağsız, stabil, tercihli sert zeminlerde modelleme bileşimleri, örn. Astarlanmış ahşap veya boya panoları, kuruma sırasında zeminden ayrılmasının önlenmesi için zemine yeterli yapışma sağlandığından emin olunmalıdır (yüksek malzeme gerilimi)
karakteristikleri:
   kurutma, zemine ulaşan çatlaklar üretirken (yüzeydeki çatlaklarda görülebilir) çatlakların oluşması, kaplama kalınlığına, toprağa ve kurutma şekline bağlı olarak çatlaklar oluşturur.
   beyaz ve opak
   İnce / çift ve mat yüzey
   yüksek emici

Adet

Artır Azalt
Kullanımı: 
Ürün kullanıma hazırdır ve palet bıçağıyla gres içermeyen bir zeminde saf renkte veya akrilik renkte (maksimum% 30 ile birlikte) boyalı olarak uygulanacaktır. Macun parlatma etkisine sahiptir.
Kurutma işlemi ve çatlaklar, tabaka kalınlığına ve ilave akrilik renk miktarına bağlıdır. En iyi sonuçlar 18-25 ° C'de ve bazı saatlerin kuruma süresinde elde edilir. Daha yüksek sıcaklıklarda kurutma, çatırtı sonuçları üzerinde yüksek etkiye sahiptir.
Gesso 50518 ile hassas zeminler astarlanabilir.
Çalışma ekipmanını su veya su ve sabunla temizleyin. Kurumuş artıklar, fırça temizleyici 50051 veya eko fırça temizleyici 50052 ile temizlenebilir.
Ürün akrilik renklerle boyanabilir ve çatlaklar boyanabilir (yüzey emiciliğini göz önünde bulundurun). Aşağıdaki Schmincke ürünlerini kullanarak emicilik azaltılabilir: ebat / ön astar 50510, ebat / astar 50511 veya akrilik boya ortamı 50550.
Lütfen ürünü 12 ° C'nin altındaki nesneler ve oda sıcaklığı altındaki sıcaklıklarda kullanmayın.
Kullanımdan hemen sonra kapatın.
Soğuk ve kuru ortamda saklayınız.
Dondan koruyun.
Bireysel ön testler gereklidir.
 Boyutları: 300 ml
İçerik: saf akrilat dispersiyonu, dolgu maddeleri, katkı maddeleri, su
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR