Schmincke Primacryl Artist Akrilik Boya 250 ml Seri 3 207 Cadmium Yellow Light

Schmincke Primacryl Artist Akrilik Boya 250 ml Seri 3 207 Cadmium Yellow Light (13207027)

Marka : Schmincke
Fiyat : $54.66(KDV Dahil)

Schmincke Primacrylic serisi, mümkün olan en yüksek pigmentasyona sahiptir.
Işık geçirmez ve birbirine en yüksek karışım hızına sahip Primacryl boyalar ile göz alıcı renk karışımları elde edilebilir.
Yüksek dayanıklılığa ve su geçirmezlik özelliğine sahiptir.
Primacryl serisi 84 farklı premium renge sahiptir.

Adet

Artır Azalt
Işık geçirmez ve birbirine en yüksek karışma hızına sahip Primacryl boyalar ile göz alıcı bir ışıltıya sahip renk karışımları elde edilir.
Kendine has kalıcı tonlara sahiptir. Boya sürüldüğünde rengin yarı tonları ve farklı soluk tonları oluşmaz. Ayrıca akıcılığa dayanıklılık özelliklerine sahip olduğundan uygulanması oldukça keyifli ve kolaydır.
Boya kuruduğunda elastik ve sınır çizgisi dayanıklı bir yapı kazanır.
Kuruduktan sonra neredeyse hiç renk değişimi olmaz ve sararmaz.
Yüksek dayanıklılığa ve su geçirmezlik özelliğine sahiptir.
Bu serideki boyaların hepsi ışığa dayanıklılık kriterinde 4 ve 5 yıldıza sahip olduğundan güneş ışığından bile etkilenmez.
‘Alman üretimidir’ etiketine sahip kalite sınıfına mensuptur.
Primacryl serisi 84 farklı (35, 60, 120, 237 ve 477 ml. şişe ve tüplerde sunulmuştur) premium renge sahiptir.
PRIMAcryl serisi özenle seçilmiş, en üst düzey kalitede ve dayanıklı pigmentlerden oluşan sıradışı yüksek yoğunlukta pigment içeriğine sahiptir. Bu nedenle bütün renkler yeni bir parlaklık, canlılık ve etkileyicilik boyutuna sahiptir.
Primacryl boyalar güzel kokar ve tüpünden direk sıkılmak suretiyle kullanılabilir. Schmincke’nin diğer akrilik boya serilerine göre daha akışkandır ve suyla da inceltilebilir.
Primacryl serisinin ayrıca 36 renkten oluşan 250 ml. şişelerde Primacryl Fluid adında alt bir segmenti bulunmaktadır. Primacryl Fluid jel kıvamında olan normal Primacryl akrilik boyalara göre daha akışkan bir yapıya sahiptir. Aynı pigment kalitesi ve yoğunluğuna sahip olmakla birlikte, daha akıcı bir kıvamda bulunduğundan, kimi akrilik boya tekniklerine daha uygundur. Su karıştırılmadan da kolayca uygulanabilir.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR