Schmincke Aqua Drop Sıvı Suluboya Deep Black 30 ml

Schmincke Aqua Drop Sıvı Suluboya Deep Black 30 ml (24780034)

Marka : Schmincke
Fiyat : $9.59(KDV Dahil)

Adet

Artır Azalt

Aqua Drop Sıvı Suluboya



  • Aqua Drop serisi sıvı, pigment esaslı, ışığa dayanıklılığı oldukça yüksek, suda çözünür, kullanıma hazır ve su ile inceltilebilir suluboyadır.
  • 30 ml’lik pipetli şişelerde 24 farklı renk seçeneğine sahiptir ve boya şişesinin içinde daha düzgün şekilde boyanın sallanarak karışabilmesi için küçük bir top bulunur.
  • Suluboya resim, şehir çizimleri (urban sketching), kaligrafi, el yazısı, airbrush mürekkep tekniği (0,15 mm'den itibaren) gibi birçok farklı teknik için ideal bir boyadır.
  • Aqua Drop serisi 24 adet kadmiyum içermeyen, transparan boya ile opak beyaz boyadan oluşur. 
  • Boyalar en yüksek ışığa dayanıklılık seviyesine sahiptir: Bütün renkler için 4 veya 5 yıldız seviyesi. Boyaların pigmentleri en üst düzey pigment inceliği ve yoğunluğuna sahiptir (finest quality).
  • Tüm AQUA DROP renkleri, HORADAM® suluboya ve AKADEMIE® suluboya gibi tüm Schmincke suluboyalarla uyumlu bir şekilde karıştırılabilir. Seride bulunan opak beyaz renk saf beyaz renk olarak kullanılabileceği gibi fırça ya da kalem ucuyla diğer boyalarla karıştırılarak renklerin aydınlatılması için de kullanılabilir. Aynı zamanda boyaların opaklığını arttırır. (Opak beyaz rengi veya opak beyaz renk ile karıştırılmış boyaları Aqua Drop Liner kalem ile kullanmayınız!)
  • Kağıt veya diğer kullanım yüzeyleri hakkında not: AQUA DROP bir suluboyadır ve bu nedenle tüm suluboya kağıtları ve önceden astarlanmış tuvaller için uygundur. AQUA DROP LINER kalem ile eşit bir uygulama için pürüzsüz, sıcak preslenmiş kağıtlar önerilir. Renk ne kadar saf uygulanırsa ve alt tabaka ne kadar emici olursa pigmentler alt tabakaya o kadar güçlü bağlanır. Orijinal çalışmaya geçmeden önce bireysel ön testler yapmak önerilir.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR