Schmincke Artist Soft Pastel Boya 016 O Flesh Ochre

Schmincke Artist Soft Pastel Boya 016 O Flesh Ochre (17016079)

Marka : Schmincke
Fiyat : $5.66(KDV Dahil)

  • Schmincke Pastel serisi birim başına en çok yoğunlukta pigment içerecek şekilde üretilmiştir.
  • Ekstra yumuşaktır. 400 farklı, parlak ve kalıcı renge sahiptir.
  • Herbir pastel boya çubuğu, kadifemsi dokuya ve ipeksi yumuşaklığa sahiptir ve elde üretilmiştir (tebeşir içermez).
  • Sıradışı ve son derece keyifli  bir pastel uygulama imkanı sunar.
  • En kaliteli pigmentlere ve yoğunluğu hayli yüksek pigmentasyona sahip olduğundan, resim yüzeyi üzerinde son derece kuvvetli bir renk görünümü sağlar.
  • Bağlayıcı miktarı olabilecek en düşük seviyede tutulmuştur. Bu sayede boyayı sürdüğünüzde rengin en doğal halini elde edersiniz.
  • Pastel boyalarda ulaşılabilecek en yüksek ışık dayanıklılığına sahiptir.
  • Bu seri kendine özgü boya karışımlarını ve seriye özel renkleri içerir.

Adet

Artır Azalt

Çizim tekniklerini ve yoğun renk efektlerini birleştiren pastel boya tekniği yüzyıllardır sanatçılar arasında oldukça popülerdir. Schmincke ekstra yumuşak pastelleri, kadifemsi kıvama ve ipek kadar yumuşak dokuya sahiptir. Geleneksel üretim tekniği ve özel formülü sayesinde, yumuşaklığı ve renk yoğunluğuyla ön plana çıkan bir boyama uygulamasına sahiptir. Saf haliyle kullanıldığında, özel bir pastel boya kağıdı ya da Schmincke astarların kullanıldığı bir kanvas üzerinde kullanılabilir. Karışık tekniklerin hepsi için uygundur. 400 farklı ton içeren renk spektrumu sayısız sanatsal olasılığa imkan tanır. Schmicnke’nin pastel boyalar için ürettiği fiksatifler ile çok uzun süreler, pastel boya eserleriniz yıpranmdan, ilk halindeki gibi göz kamaştırıcı olarak kalır. Schmincke Pasteller ekstra ince ve yoğun pigment içerdiğinden makine ile üretilemez çünkü makineler bu kalitede pastel çubuklarını kırmaktadır. Bu nedenle, geleneksel yöntemlerle ve elde kesilerek üretilmektedir. Schmincke Pastel serisinin istikrarlı ve hiç değişmeyen üst düzey kalitesinin sırlarından biri bu geleneksel üretim tekniğine istikrarlı bir şekilde bağlı kalmasıdır.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR